Bloomz

Even een rustmomentje voor jezelf? Dan is Bloomz tea echt iets voor jou! Met 12 verschillende smaken zit er altijd iets voor jou bij. Hieronder vind je de 12 smaken. Welke vind jij het lekkerssst?

 1. No nonsense: No nonsense is gewoon een goede kwaliteit thee, zoals een thee hoort te smaken. 
 2. Mr. Grey: Mr. Grey is bij velen geliefd dankzij de subtiele smaak. De toevoeging van de korenbloemblaadjes geeft een licht zoete touch.
 3. Dazzeling mojito: Een zwarte thee met citroengras, de smaak van groene munt, fruitige citroenstukjes, verse limoenolie en zonnebloemblaadjes. 
 4. Shiny Sencha: Groene thee Sencha is een verborgen geheim uit China. Shiny Sencha is door Bloomz geselecteerd op haar zacht pure fluwelen smaak. 
 5. A touch of jasmin: Een zachte jasmijnthee voor een rustig momentje voor jezelf. Met verse jasmijn-bloesems die haar unieke geur en smaak afgeven.
 6. Dushi Kadushi: Liefelijk en pittig tegelijk. De groene theemelange heeft een spannende combinatie van karakteristieke cactusvijg, mangosteen en koningskaarsbloemen.
 7. Safari Sunset: Een witte thee met een tropisch tintje geeft een bijzondere smaakcombinatie. Mango, ananas, grapefruit en diverse bloemen.
 8. Red Xplosion: Puur rood fruit dat explodeert in je glas. Je proeft een mooie mix van onder andere aardbeien, kersen, hibiscus, en bosbessen.
 9. Bush Adventure: Als je houdt van rooibos biedt Bush Adventure net wat meer. Dit dankzij de 'Spicy touch' van kruidnagel, kaneel en een natuurlijke sinaasappelaroma. 
 10. This is Love: Een verleidelijke groene thee met subtiele smaken van aardbeien, natuurlijke suikerhartjes en rozenknopjes. 
 11. Alice in wonderland: De thee is een pure mix van kruiden, waarbij de pepermunt een frisse boventoon voert. Het zuivert je lichaam, werkt ontspannen en is qua smaak zeker niet saai te noemen.
 12. Mystery tea: Deze thee wisselt regelmatig en past bij het seizoen. Enjoy your surprise!

Deze smaken zijn verkrijgbaar in de 4 verschillende verpakkingen die hieronder te vinden zijn. 

Bloomz koepel groot

€ 13,25

Bloomz koepel klein

€ 6,10

Bloomz navul

€ 6,10

Bloomz stazak zwart

€ 8,25

VOLG ONS!